HAVEP EASY DESIGN

HAVEP is jouw partner als het gaat over makkelijk en snel werken. Met HAVEP Easy Design bepaal jij zelf wanneer je aan de slag gaat voor of samen met jouw klant. Dankzij het online portal waar jij 24/7 toegang tot hebt, ben je niet meer afhankelijk van anderen. Je kunt op ieder moment inloggen en zelf aan de slag gaan met onze uitgebreide collectie en modellen. Kies uit een van de vele opties op het gebied van doek, kleuren, garens en functionaliteiten om het perfecte model voor jouw klant samen te stellen. In jouw eigen online portal kun je direct een impressie tekening downloaden van het model dat je hebt ontworpen.
HAVEP heeft al een ruime voorselectie gemaakt in materialen en opties waardoor de bestelling snel en efficiënt bij ons wordt verwerkt. Binnen het portal heb je altijd inzicht in de status van jouw offerte of bestelling. Zo kun je jouw gemaakte ontwerp opslaan en later nog bewerken voordat je een bestelling plaatst. Uiteraard staan onze customer service collega’s paraat bij vragen en helpen je graag verder.

Een bestelling via het HAVEP Easy Design portal loopt via de weg die je al van ons gewend bent, hier hoef je dus geen extra tijd of energie in te steken.

We make it easy, you design!

Naar de configurator
Broek - image

Doeken

Dankzij de ruime keuze uit onze voorgeselecteerde doeken, is er voor bijna iedere branche en werkzaamheden een oplossing. Je hebt de keuze uit verschillende grondstoffen zoals vocht afvoerend katoen en kleurvast polyester maar er zijn ook duurzame opties zoals Tencel en recycled PET. Kies je juist voor een lichtgewicht doek voor de zomer of liever een zwaarder grammage voor langdurige slijtvastheid? Binnen HAVEP Easy design heb je niet alleen keuze uit grondstoffen en grammages maar ook uit een ruime selectie bindingen. Van satijnbinding tot dubbele keper of juist een klassieke platbinding of panama. Wij helpen jou de juiste keuze te maken.

 

Jas - image

HUISSTIJL ELEMENTEn

Wij begrijpen dat jouw huisstijl uniek is en dat die iedere dag met trots mag worden uitgedragen, ook in jouw werkkleding. Daarom bieden wij een ruime keuze aan mogelijkheden om huisstijlkleuren in jouw design te verwerken. Ga bijvoorbeeld voor een subtiel contrast detail met garen of juist lekker opvallend met een gekleurd doek. Ook hier hebben wij vooraf een ruime selectie in kleuren gemaakt waardoor er altijd de juiste keuze tussen zit voor jouw unieke huisstijl.
Broek - image 2

Functionaliteiten

De functionaliteiten van een kledingstuk zijn sterk afhankelijk van zowel de werkzaamheden als de voorkeur van de drager. Speciaal daarom kies jij zelf welke extra functionaliteiten belangrijk zijn. Zo kun je kiezen voor extra zichtbaarheid door reflectiebanden toe te voegen aan je model. Of kies voor een lengtezoom zodat jij zelf kunt bepalen hoe lang of kort jouw broek moet worden. Jij bepaalt zelf welke functionaliteiten voor jou van toepassing zijn.
Broek - image

Design Your Own

Voor nog meer keuze vrijheid, kan je kiezen voor de Design your own collectie. Op dit moment enkel nog beschikbaar voor werkbroeken, maar later volgen er meer items.
Met deze collectie kan je vanaf een basismodel zelf de doeken, kleur en functionaliteiten kiezen. Op dit moment kan je kiezen uit een regular fit of slim fit basismodel en deze verder naar wens samenstellen via de configurator.
stap 1
stap 2
stap 3
stap 4
stap 5
Stap 6
Wat is Easy Design configurator precies?

Met de Easy Design configurator zijn alle opties en mogelijkheden op het model uitgewerkt. Je kan gemakkelijk per collectie of collectie item, zien wat de opties zijn. Vervolgens na het maken van de keuze zie je gelijk je nettoprijs. Vanuit daar kan je offerte downloaden voor het item en los een impressie die je kunt delen met jouw klant.

Waarom verschillen de opties per item of collectie?

Per collectie en collectie items zijn er andere mogelijkheden, soms vanwege de normering, soms product technisch. Vandaar dat opties per collectie en soms zelfs per item kunnen verschillen.

Ik wil graag de configuratie aanpassen, is dat mogelijk?

Ja dat kan. Je kan de configuratie opnieuw openen en naar wens aanpassen. Vervolgens download je opnieuw de offerte. Vanaf dit moment geldt het termijn zoals aangegeven in de voorwaarden.

Ik kan geen contrast kleur selecteren.

Dit kan helaas voorkomen. Niet iedere doekkwaliteit is te combineren. Daarom kan je in sommige gevallen alleen contrast kiezen van primaire doekkwaliteit. Alle mogelijkheden zijn ingericht in de configurator. Op deze manier borgen we de kwaliteit van onze kledingstukken.

Ik wil graag mijn bedrijfslogo op de impressie?

Dat kan! Je kan via je profiel er voor kiezen een bedrijfslogo te uploaden. Wil je toch liever geen logo, verwijder deze uit je profiel en download de offerte opnieuw, dan is deze zonder logo.

Ik wil mijn configuratie graag bestellen, hoe werkt dat?

Dat kan! Na het downloaden van de offerte komt de button bestellen in beeld. Klik op de button vul alle specificaties in, en bestel de configuratie definitief. Vervolgens ontvang je via onze customer service, binnen maximaal 10 werkdagen, een definitieve order bevestiging met leverdatum.

We make it easy, you design!

Naar de Configurator