Skip to content

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARE YOU READY FOR TAKE-OFF?!

We nemen je graag mee op onze Future OdysseyZet samen met ons een kleine stap door de HAVEP-thema’s: veiligheid, mens en duurzaamheid om straks sprongen te maken richting de toekomst.

Stel jouw reis samen door te kiezen uit verschillende workshops. Alles weten over de trends en toekomst van PBM’s? Of wil je meer leren over hoe je van jouw medewerkers echte Rockstars maakt? Bekijk dan snel het programma verder op deze pagina.

Tijdens de dag stillen we niet alleen jouw honger naar kennis, maar er is ook genoeg lekkers te eten en drinken. We beginnen de dag al goed met een heerlijke lunch.

Daarna trappen we af met een interessante en betoverende keynote spreker. Tijdens de catwalkshow leer je alle ins en outs van onze nieuwste en tot nu toe duurzaamste collectie: HAVEP Revolve. En we sluiten samen of tijdens de borrel in Outer Space!


Join us on our journey >>

HAVEP-lanyard

 

7 MAART 2024

VPTEX2405 HAVEP - FOE Programma_04

LAAT JE INSPIREREN

Keynote spreker: Hans Kazan
Enchanting Perspectives - laat je inspireren door Hans Kazan

Enchanting Perspectives - laat je inspireren door Hans Kazan

Bereid je voor op een betoverende ervaring tijdens de keynote-sessie met niemand minder dan de meester van magie, Hans Kazan. Hans neemt je mee op een magische reis, waarin hij je tot nieuwe inzichten brengt om je dromen om te kunnen zetten in daden. Dat doet hij met passie, enthousiasme en véél humor. 

Workshops ronde 1
TexTalk: aan tafel met textiel visionairs = VOL

De TexTalks van Haiko Huvenaars zijn in Tilburg een waar begrip. Zijn doel: de nieuwe generatie leren en helpen hoe de textielindustrie toekomstbestendig kan worden. Speciaal voor Future Odyssey zet Haiko zijn rode bank neer bij HAVEP om samen met Guus van Puijenbroek, Michel Scholte, Bianca Streng en Lisa Vos naar de toekomst te kijken.

 

Sustainability_1 - TexTalk aan tafel met_square

 

Trends in PBM = VOL

Verdiep je samen met Henk Vanhoutte in de wereld van PBM's op onze Future Odyssey! Henk, jouw gids in veiligheid, neemt je mee op een reis langs de nieuwste normeringen en certificering, met als eindbestemming: de toekomst. Ontdek de geheimen achter zijn expertise tijdens zijn boeiende workshop en schiet samen omhoog naar ongekende hoogten.

Safety_1 - Trends in PBM_square

 

Sociaal ondernemen met Vanhulley

Een jaar lang aan de slag en aan jezelf werken, dat vergt lef. De vrouwen van Vanhulley doen het, elk jaar weer. In de ateliers in Goirle en Groningen maken zij oude werkkleding weer toekomstbestendig. Net als zichzelf. Laat je inspireren door de Vanhulley-aanpak en leer wat ondernemen met impact is.

People_1 - Sociaal ondernemen met Vanhulley_square

 

Workshops ronde 2
Transparantie met True Price = VOL

True Price is de échte prijs die je zou moeten betalen voor een kledingstuk. In deze vorm van pricing neem je namelijk ook de verborgen kosten mee, zoals de schade aan het milieu, dier en mens als gevolg van de productie van het kledingstuk. Claire van de Broek van de Impact Institute verteld tijdens de workshop waarom True Pricing de toekomst is.

 

Sustainability_2 - Transparantie met True Price_square

 

The Carrington way (Engelstalig)

Fabric and protective wear are inseparable. Paul Farrell presents how they approach this at Carrington Textiles. Learn all about the Carrington Way and discover how their commitment to quality and innovation sets the standard for protective wear in the field.

With over 30 years of sales and marketing experience from within the manufacturing sector, including Workwear and Corporate Wear, Paul leads the Sales, Marketing and R&D functions within Carrington Textiles. Paul works with a talented team of people who are focused on developing smarter, more sustainable textile solutions, seeking new opportunities to protect and enhance working lives worldwide.

Safety_2 - The Carrington Way_Paul_square

 

Rockstars Methode

Raymond de Looze is people strategy expert en founder van Double-OO, dat organisaties helpt meer impact op hun mensen te maken. Samen met Laurens Simonse, founder & chief van Team Rockstars IT schreef Raymond boek 'de Rockstars Methode', een #1 bestseller op managementboek.nl, waarin hij beschrijft wat er gebeurt als je je mensen radicaal op #1 zet.

Tijdens de workshop geeft Raymond een unieke inkijk in het succes én de dilemma's van Team Rockstars IT. Hij laat zien wat je er zelf mee kan en neemt je mee op een pad naar anders werken. Pas jij straks 'de Rockstars Methode' toe?

People_2 - De Rockstars Methode_square

 

Workshops ronde 3
De circulaire textielrevolutie = VOL

Dat onze aarde niet onuitputtelijk is weet Bianca Streng als geen ander. Haar intrinsieke passie voor een duurzamere wereld zorgt ervoor dat ze haar werk bij MVO met veel energie uitvoert. Benieuwd hoe jouw onderneming nog duurzamer kan worden? Welke strategieën je hiervoor kan toepassen? Leer aan de hand van haar praktijkvoorbeelden, hoe je het verschil kan maken.

Sustainability_3 - De circulaire textielrevolutie_square

 

De staat van AI

Heb jij de eerste stap al gezet in de wereld van AI? Of zie je nog niet zo goed hoe je dit kan toepassen binnen jouw bedrijf? Kom dan naar de workshop van Lenn Tjin-A-Sie! En ontdek hoe AI de veiligheidsnormen verhoogt en hoe het onze werkplekken veiliger maakt. Wees klaar voor de toekomst!

Safety_3 - De Staat van AI_square

 

Groei met LinkedIn

Heb jij het gevoel dat je meer uit LinkedIn kan halen? Maar weet je niet zo goed hoe? Herma Westenberg, expert in personal branding via LinkedIn, vertelt er alles over tijdens haar workshop. Leer hoe je kunt groeien, netwerken en je merk kunt opbouwen door middel van effectief gebruik van dit krachtige zakelijke platform.

People_3 - Groei met LinkedIn_square

 

 
EXPO

Liever geen sessie bijwonen, schrijf je in voor de EXPO! De EXPO biedt een dynamische ervaring waarbij je zelf op ontdekkingsreis gaat. Laat je op verschillende plekken in ons circulaire pand inspireren, en neem een bezoekje aan onze innovatie hub onder leiding van Kees Timmermans.

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET PROGRAMMA

carrington_logo

Het Future Odssey Event wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Carrington Textiles